The Walking Dead – Интервю със Сара Уейн Келис (Лори Граймс)


!Внимание! Интервюто съдържа информация за събитията от епизода S03E04 – Killer Within, ако не искате да знаете какво се случва не четете!

* Статията е превод от TVline.com

 

След вчерашните развития в епизода на The Walking Dead сигурно много фенове са останали шокира, а също така сигурно имат и много въпроси.

В това интервю Сара Уейн Келис ще отговори на някои от тях.

Изпълнението ти от снощи беше невероятно, но още по-впечатляващото беше, че трябвало да пазиш всичко това в тайна толкова време. Епизода е сниман през юни, което означава, че е трябвало да лъжеш през цялото време на Комик-кон.

Това беше най-трудното нещо, което трябваше да правя. Да се пази такава тайна толкова време е много трудно, особено, когато отиваш да работиш по други проекти (филмът Black Sky).  Отивам на снимачната площадка и се оказва, че там има много фенове, които следят сериала и всички се чудят защо не снимам сега там, а аз им казвам, че всеки герой през този сезон има повече свободно време от колкото преди, а и сценаристите са достатъчно добри, за да се съобразят с графика ми. Което всъщност е вярно, но също така и много подвеждащо. От телевизията бяха пределно ясни: Можеш да кажеш на майка си, можеш да кажеш на съпруга си. Но само на тях.

Беше истинско предизвикателство. Този път мисля, че всички бяхме много отговори, особено след като смъртта на Шейн излезе наяве още преди да е излъчен епизода. Затова ми казаха „Ще продължим да работим все едно все изпълняваш главна женска роля и когато умреш ще стане лудница.“ И изглежда проработи.

 

Нека те попитам за избора на Лори да жертва нейният си живот, за да спаси бебето си. Хората мислят, че по скоро е било егоистично решение да оставиш Рик не с едно, а с две деца в този апокалиптичен свят.Тя предоставя най-могъщия символ на надежда, чиято идея е, че живота може да продължи. Да порасте, дори и да идва края на света. Също така тя започна и да кърви доста обилно, а това не можеше да бъде спряно. При всички положения или трябваше да се роди бебето или да се спре кървенето. И в двата случая тя умираше. А ако тя умре, тогава и бебето умира, а то умре ли се превръща в зомби. Тогава някой трябваше да го застреля.
Рик даде всичко от себе си, за да защити Лори и бебето, най-големият подарък, който можеше да му даде на този етап е да успее да роди успешно бебето.Беше ли на сцената в затвора, когато Рик разбра, че Лори е умряла?Анди ме помоли да не идвам. Но не можех да си тръгна, затова бях при караваните. Чувах го от далече как викаше и ревеше, докато снимаха. Стоях там заедно с Айръни Сингълтън (Ти-Дог) и си мислех „Боже, това е ужасно“. След това един по един дойдоха всички до караваните, за да се преоблекат след края на снимачния ден, тогава отидох и прегърнах Анди.Казах му „Виж ме, тук съм. Жива съм. Анди и Сара са добре. Рик и Лори са история, но ние сме добре.“ 

Какво мислеше за сцената, след като я видя първия път?

Беше брилянтна. Уникално беше да гледаш Карл толкова силен и спокоен, докато Рик пада на земята. Имаше доста различни идеи как да бъде заснета сцената, но мисля, че тази беше много красива. Това малко момче изигра толкова силна роля, едновременно милостива и насилствена, знаейки, че този път баща му няма да може да му помогне, затова той трябва да бъде силният.

Съжаляваш ли, че не успя да играеш като зомби?

Не. Единствено съжалявам, за това, че Грег Никотеро (специални ефекти) прави толкова добри постери на хората от сериала, които са се превърнали в зомбита, а аз няма да получа такъв. Джон Бентрал получи уникален такъв.

Тогава си споних, че Джон ми каза, че трансформацията в зомби е много трудно. Прекарахме времето през целия сериал да ги мразим, да бягаме от тях и да ги убиваме. Да гледаш подобна трансформация е доста трудно.

 

Ще гледаш ли шоуто като фен занапред?

Да. Очаквам го дори с нетърпение, защото за първи път няма да знам какво се случва по натам.

Също така всички са невероятно актьори. Нещата, които Дейвид Мориси прави прави като Губернатора през този сезон са направо невероятни. Много съжалявам, че нямах възможността да работя с него.

[signoff1]

Харесва ли ви статията?

0 0
Към лентата с инструменти