The Vampire Diaries – Джули Плек за промяната в Елена и още…


В интервю за TV Guide Джули Плек споделя доста неща за промяната в Елена, Каролайн, Тайлър, както и за предстоящ бал.

 

Има ли шанс Тайлър да се завърне?

Тайлър трябваше да замине по същия начин, по който и Катрин трябваше. Когато Клаус те набележи просто си прецакан. Нямаме намерение да го връщаме, докато не се намери решение на проблема му с Клаус. На Катрин това и отне 2 години.

Ще видим разбира се Тайлър в един епизод, но няма да бъде завръщането му.

Когато се завърне сериала след почивка изглежда, Елена ще има спречкване с Каролайн.34

Дори и в най-черните си дни Каролайн винаги се е опитвала само да помага. Нейните усилия да помогне на Елена обаче няма да минат много добре.

Какво може да очакваме от Клаус и Каролайн?

Все още не сме видели края на тази странна, ужасяваща и същевременно красива динамика между тях. Дори и да се получат нещата със спин-оф-а и да имаме 2 сериала, не мога да кажа, че това ще бъде края на тази връзка.

Някои  хора не харесват на къде отиват нещата с Бони и мрачния път, по който е поела. Какво можеш да ни кажеш за нейното бъдеще?

67Мисля си, че всеки си има мнение на Бони. Едни я обичат, други я мразят. Някои и двете. Други просто не ги интересува.

Тя винаги е била тази, която се озовава между всичко. Между грешно и правилно. Сега е под огромната манипулация от Шейн или Сайлъс, както и да го наричате в момента. Тя просто е отчаяна и иска да върне Джеръми обратно. Не мисля, че дори осъзнава в момента колко е полудяла. В момента само едно и е ясно и само това си повтаря „Мога да върна Джеръми“.

Следващата част от сезона ще бъде повече в училище. Какво може да очакваме?5

Точно започнахме да снимаме 19 епизод и завършването ще бъде финала. Ще свършим сезона с всички тези въпроси като – кои ще бъдат там, кой с кого ще бъде, кой какво ще направи.

А кога ще узнаем кого ще вземе Елена на бала?

Ще се наложи да изчакате, докато някой не пусне грешните снимки или аз не се изпусна нещо в някое интервю.

 

Оценете ни!

0 0
Към лентата с инструменти