The Lying Game – Чия страна ще избере Лоръл?


Али Гонино има изненадващи новини за всички фенове на „Игра на лъжи„.

Всички автоматично предположиха, че сега след като знае за близнаците автоматично ще избере страната на Ема, вместо тази на Сътън, но в интервю пред TVline може да се окаже, че няма да стане точно както сме си представяли.

 

Е, най накрая Лоръл разбра всичко!ALLIE GONINO

Да. Когато Чък Прат ми каза, че Лоръл ще разбере си казах „Най накрая. Заслужава да знае“. И вече знае.

В предстоящият епизод ще видите разговор между нея и Ема за това, което става и как се е получило. Лоръл ще трябва и да реши на коя страна да застане.

Колко ще и сподели Ема на този етап?

Премълчава си някои неща, но Лоръл усеща, че има нещо, което продължава да не и казва. Стигат до момент, в който Лоръл и казва, че за да реши на кого да помогне ще се нуждае от всички факти. Тогава вече Ема решава дали да се довери или не на Лоръл напълно.

От самото начало Ема и Лоръл са много по-близки от колкото с нея и Сътън. Не е ли ясно вече коя страна ще избере?

Не е задължително, защото през цялото време Ема е лъгала Лоръл толкова, колкото и Сътън. Нищо, че през цялото време е подкрепяла повече сестра си от колкото някога Сътън е била. И двете близначки си имат цел и Лоръл се чувства наранена , че са скрили такава огромна тайна от нея. През това време пък тя от нейна страна си изливаше сърцето всеки път пред тях, когато имаше проблем.

Как изигра първоначалната реакция на Лоръл?

В този момента исках да бъда объркана, защото предчувствието на Лоръл, че са две се оказа вярно. От друга страна не исках да издам прекалено много, понеже сцената от следващият епизод е много напрегната.

Някой друг ще разбере ли, че вече знаеш?

Итън разбира. Всъщност Лоръл отива да говори с него за това. Разговорът един вид е „Ако той не може да реши коя избира, как тя да го направи“.

Сестринските неща настрана. Лоръл много се интересува и за това, което става с родителите и.

Тя иска родителите й да се съберат. Но също така разбира и че двамата са пазили тайни един от друг. Особено Тед. Тя предпочита майка й да бъде силна и щастлива, от колкото да продължава да бъде около някой, който само я лъже.

През този сезон има голяма динамика между Мадс и Лоръл. Какво още?

Мадс продължава да подкрепя Лоръл. Особено с нещата между Тед и Кристин. Ще имат разговор по време на пробната вечеря за сватбата на Дан и Териса. Определено стават истински приятелки.

Кога ще чуем още от музиката на Лоръл?

Ще свиря още веднъж, но този път сама. Ще бъде на пробната  вечеря. Ще бъде една от моите песни. Ще бъда само с една китара. Сигурно няма да покажат много, но песента е хубава.

Оценете ни!

0 0
Към лентата с инструменти