Teen Wolf – Какво да очакваме през сезон 4


Изпълнителният продуцент Джеф Дейвис споделя някои неща за 4ти сезон на Teen Wolf

 

Нов вид на сериала

„Доста мрачно стана през втората половина на трети сезон, затова искахме да поосвежим малко нещата, да покажем нов романс, за който да се тревожат хората. Невероятно е да видиш как растат децата на екрана, не е нещо, което бях изживявал като продуцент. Иска ти се да им дадеш нови предизвикателства, за да изградят наново шоуто.

 

Героите след смъртта на Алисън

Кристал Рийд дойде достатъчно рано при нас, за да успеем да се подготвим. С Джаксън не бяхме подготвени изобщо. Когато това стане обикновено се търси начин да намерим бързо обяснение или да отпишем набързо хората, като не наблягаме много на тях, за да не се забелязва толкова. Кристъл обаче постъпи доста професионално и ни остави време, за да планираме съвсем друг развой на нещата.

В този сезон виждате как всички са пораснали. Как смъртта ги накара да пораснат едва ли не насила. Това е една от причината и да вкараме още нови герои. Когато Скот, Стайълс и Лидия стават по-възрастни, ние искахме да им доакраме тийнейджъри, с които да се справят.

 

Лидия и силите й на Банши

Лидия е много важен герой през този сезон. Ще научим много за историята й, за семейството й. Силите и на Банши са жизненважни през този сезон.

Ще видите как започва да ги овладява, как да ги използва. Интересно нещо е да се види, особено като не сме го виждали до сега.

Това, което още мога да издам е, че за сега романсът с нея ще бъде на заден план. Докато овладява способностите си и скърби за смъртта на най-добрата си приятелка, просто няма място за романтична история.

 

Малия и влиянието и в сериала

Тя дойде в сериала по голям и бърз начин. Другите герои бяха представени по-бавно и обикновено. Фенвоете просто трябва да й дадат шанс да се докаже.

Малия е някой, който се адаптира много бързо. Хубавто на Скот и цялата глутница е, че веднага приемат някой безцеремонно. Което веднага я прави една от тях. Затова ако е достатъчно добра за Скот и Стайълс, да се надяваме, че е досатъчно добра и за феновете.

 

Малия и Стайълс

Определено има романтика между тях, но няма да бъде лесно. Стайълс е от този тип хора, които не са си имали приятелка до сега, тя пък е доста дива все още и реално и двамата нямат представа какво правят. Знаят само, че са привлечени един от друг, но когато решат да слагат имена на нещата, всичко само става по-сложно.

 

Целта на Кейт Арджънт

Една от главните мистерии на този сезон е Кейт Арджънт. Дори тя сама за себе си е мистерия, понеже не разбира напълно все още нещата за себе си. Берсерките (Новите врагове този сезон) са под неин контрол, но дори и тя не знае защо. За нея обаче все още най-важното нещо е семейството и ще направи всичко възможно да спечели Крис Арджънт на нейна страна.

(Прочетена 366 път(и), 1 днес)

Оценете ни!

0 0
Към лентата с инструменти