Work it! – Пилотен епизод – коментар

showsinfotvянуари 7, 2012

Новата година стартира с една голяма доза смях по abc с новият сериал на медията -Work It! Ако сте чели резюмета за сериала сте разбрали главната интрига в сериала и все пак ,ако не още не сте го направили ще ви опиша сюжетът с няколко думи : Сюжетът се върти около Лий и Ейнджъл – двама безработни , които са готови на всичко за да получат добра работа. И като казвам всичко имам предвид ,че биха били готови дори да се облекат като жени за да получат работа  и го правят.

За промо епизод на сериал обаче сякаш тези 20 минути бяха малко.Действието се развиваше сякаш си натиснал бутона напред на клавиатурата и честно казано сериала не се отличаваше с оригинална идея. Сякаш гледаш White chicks  в сериен вариант .

Иначе имаше и едни много смешни моменти в тези 20 минути , на които съм се заливал от смях.Ако трябва да изкажа личното си мнение по въпроса ще кажа , че ако искате да се посмеете значи може да започнете да гледате Work it! 20 минути на седмица не мисля , че ще са кой знае колко дълго време за да не можете да ги отделите да се посмеете с Work It.

[ad#Inside]

blank

Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти