Westworld подновен за сезон 4


Westworld ще продължи да ни радва още един сезон! ХБО поръчаха четвърти сезон на sci-fi драмата, чийто финал е на 3 май в САЩ и на 4 май в България.

Въпреки значителния спад в рейтинга по самата телевизия – около 799 000, което е спад с близо 65% спрямо миналия сезон. От друга страна пък ХБО съобщават за голямо увеличение на гледане чрез дигиталните услуги. Знае се, че през миналия сезон през всички устройства и самата телевизия средно на епизод гледаемостта е била около 9 000 000. За този сезон за сега не се знае колко точно са общо.

През този сезон „Западен свят“ ни отведе по съвсем различен път, спрямо предни два сезона. Като резултат сериалът се усеща малко различен. Въпреки, че промяната понякога е за добро. Много сериали „забиват“ на едно място, разказвайки една и съща история, а „Западен свят“ е доказателство, че силата им е в

креативността.

„От паркът до технологичният метрополис от близкото бъдеще се наслаждавахме искрено на всеки един обрат и всяка една изненада, създадени от нашите разказвачи Джонатан Нолан и Лиса Джой. Нямаме търпение да видим на къде ще ни отведе тяхната визия.“ – казва президентът на ХБО Кейси Блойс.

 

За сега няма информация кога може да очакваме 4ти сезон.

Харесва ли ви статията?

1 0
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Вашето мнение е важно. Моля, коментирайте!x
()
x