TVD: Себастиан Роше (Майкъл) говори за Майкъл и Клаус и какво обича в работата по Дневниците


  Направо от гробницата, вампирът – ловец на вампири, Майкъл бързо става доста голяма пречка за Клаус в Дневниците на Вампира.  Какво кара несъществуващият пулс на Майкъл така бясно да препуска? Уетпейнт Ентъртейнмънт успяват да хванат актьора Себастиан Роше, за да разкаже за мотивите на неговият така мистериозен герой.  В това ексклузивно интервю, ветеранът от Свръхестествено разнищва някои наистина интензивни промени, които ще настъпят и показва, че може да бъде много „вбесяващ“ ако искаш да му зададеш няколко въпроса.

Гледаш ли други свръхествествени сериали?

Всъщност не. Знам много. Един вид съм като гъба, знам какво се случва, но не следя никакви сериали. Преди гледах Игра на Тронове. Невероятно много завиждам за екипа. (Смее се) Имам предвид, че бих бил много щастлив, ако можех и аз да бъда част от него.

Как пренасяш твоето обучение по класически театър на малкият екран?

Мисля, че обучението по класически театър е един вид игра. Смятам, че опитът от работата с много текст може да ти помогне като актьор. Дава ти възможността да се справиш с много повече, отколкото изисква пероснажът ти.

Можеш ли да ни дадеш някакви малки тийзъри, защо Майкъл преследва Клаус?

Не мисля, че мога да говоря за това, не. (Смее се) Наистина не мога. Заклел съм се да запазя всичко поверително. Искам да кажа, знате, че феновете вече са попарени от това, което би могло да се случи. За съжаление, мога да говоря за тези неща чак когато шоуто бъде излъчено – което мисля, че само по себе си е добър тийзър. Но много, много значителни промени ще се случат между Майкъл и Клаус.

Знаеш ли дали ще има още връщания във времето ’90-те години, за да видим как Майкъл е попаднал в гробницата?

Едно от нещата, заради които мразя спойлерите е, защото смятам, че спойлерите развалят забавата.

Окей, не мислим, че това е някакъв голям спойлер. Говориш свободно четири езика, ще влезне ли поне един в употреба в предстоящите епизоди?

Ъммм… Може би. Знам, вбесяващо е нали?

Каква е разликата между работата по Дневниците на вампира и Свръхестествено?

Като цяло ролята, сама по себе си, е много различна. С екипа много се забавлявахме докато работехме заедно по Дневниците. Иън, Нина и Пол са ужасно смешни. Изключително съм развълнуван и за моя герой. Преди да започна да снимам TVD, Джули (Плек-режисьорката) ми каза, че ще има определен брой епизоди, разказа ми и историята, така,че когато започнах да снимам знаех доста повече. В Свръхестествено започнах с един епизод, след което бях избран за тази роля, на упадъчен ангел с трагичен край. Но забавлението пак беше доста голямо. И запознаването с нов екип винаги е вънлунващо. Много се забавлявах и на работата с Джоузеф Морган (Калус). С Пол се познаваме от по-рано. Всъщност, двамата с него кандидатствахме заедно за ТВ шоута. Него го приеха, мен – не. Беше забавно. Просто имаме различна енергия. Всички са много умни, много талантливи мъже и жени.

Как ти се струва живота в Атланта?

Беше много приятна изненада. Представях си Атланта по-скоро много градска среда, с много сгради и много бетонирана. Но всъщност е много приятен град с различни, прекрасни квартали и много различна търговия. Открих много приятни ресторанти, места и хора. Трябва да кажа, че хората са страхотни. Разхождах се из парк Пиадемонт и Вирджинското плато, беше изключително приятно. И когато целият екип е в Атланта, всички излизат заедно. Те са едно малко семейство. Останалите актьори и екипа са много удивителни за мен. Работата с тях беше голямо приключение.

Каква свръхестествена сила би искал да имаш в истинския живот?

Бих искал да имам умствена сила. Силата на ума. Основно да мога да контролирам чуждите умове. Това би било много хубава способност.

[ad#Inside]

Оценете ни!

0 0
Към лентата с инструменти