The Vampire Diaries: Елена ще вземе решение до края на сезона

showsinfotvаприл 21, 2012

Как целувката ще промени връзката на Деймън и Елена в предстоящите епизоди?

Случващото се сега с Елена и Деймън и Елена и Стефан е голямо изучаване и премисляне. Както видяхме с връзката на Деймън и Елена преди, те продължават да се привличат един към друг, но очевидно има нещо, което я задържа, основателно, защото са преминали през много неща заедно и не задължително всички са хубави. С приближаването ни към края на сезона, наистина ключовата дума за Елена е „объркване“. Братята трябва да решат дали ще са съгласни тя да го обмисли или ще стигнат до момент, където объркването за тях става дразнещо.

Има ли тогава мирен договор между Стефан и Деймън? Като „каквото и да реши тя, ще сме добре с това“?

Разговорът за това какви ще са нещата, когато тя направи избор е нещо, което се случва в предпоследния епизод за сезона. Това е като вътрешен, хубав и емоционален момент между братята. Много харесвам тази сцена и мисля, че и други хора ще я харесат.

Ще вземе ли окончателно решение Елена до края на сезона?

Да.

Можеш ли да изключиш възможността да „избере себе си“ накрая?

Не, не мога да го изключа. Да изключа една от трите възможности ще издаде прекалено много. Предполагам, че има и четвърти вариант „избирам и двама ви“. (Смее се) Големият въпрос с избора й е, че тя няма пълен контрол над него. Тези двама мъже наистина ги е грижа за нея, както и обратното. Това решение е затова какво означава любовта за мен и за нас и къде трябва да сме в живота на останалите. Доста е болезнено.

Представям си, че е доста трудно да се отдръпнеш, след като си вкусил от Деймън. Ще може ли тя да се сдържи? Или ще има още разгорещени моменти?

(Смее се) След тази гореща и тежка сесия, бих си представила, че ще е малко разсейващо. За нещастие, в следващия епизод настава хаос, така че тя няма много време да мисли за това преди нещата в Мистик Фолс да се влошат ужасно.

Сега, единственият човек, който знае за целувката е Джеръми. Тя ще се довери ли на някой друг? Ще разбере ли Стефан?

Да. Да го кажа по този начин, тя няма да лъже или да го пази в тайна. Така че, ще видим какво ще стане в следващия епизод.

Превод: yan4etolp & http://vampirediariesbg.wordpress.com

 

 

[box_light]Хареса ли ви статията? Ако искате веднага да разбирате, когато има нещо ново в сайта може да ни добавите в една от следните социални мрежи – Facebook, Twitter, Google+[/box_light]

Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти