The Vampire Diaries: Джули Плек за предстоящите романтични и сърцераздирателни моменти

showsinfotvаприл 18, 2012

Разговаряхме с Джули Плек и тя ни разкри какво могат да очакват феновете от Стефан и Елена срещу Деймън и Елена във финалните четири епизода.

Коя двойка се е отправила към разбиване на сърце и коя ще е романтична на телевизионните ви екрани? Освен това, Плек има да каже нещо за бъдещето на Мат Дейвис в шоуто…

„Четири епизода за избора!“

Да, Плек казва, че Елена ще реши между Деймън и Стефан (не може ли да има и двамата?!) преди края на сезона, но пътят да стигне до този момент ще бъде труден – а той е едновременно и романтичен и сърцерадирателен!

„Феновете на Стелена и Делена могат да очакват проучване къде е мястото на Елена с всеки от братята и къде се намира връзката им, както като любовен триъгълник, така и като хора, които са минали заедно през много“ обяснява Плек. „Предстоят много романтични моменти както и сърцераздирателни такива и за двете страни.“

За изследването на чувствата на Елена през последните епизоди от трети сезон, Плек казва: „Надявм се, това което хората ще видят накрая е къде наистина се опитваме да отведем Елена, докато Стефан толкова мило я окуражава, да разбере къде се намира в живота си – коя е, какво и кого иска – за да я оставим честно и искрено да направи това решение за себе си.“

Ще видят ли феновете горещи сцени и целувки между Елена и някой от двамата Салваторе скоро? Доста време мина. „Никога няма да ви кажа, но не казвам и не!” дразни Плек.

Докато някои фенове си гризат ноктите за избора на Елена, можем да кажем със сигурност, че всички те се притесняват за своя любимец Аларик и бъдещето му в шоуто, след като Мат Дейвис получи роля в новия сериал на CW “Cult”. Ако „Cult” бъде избран да се излъчва есента по CW, какво ще означава това за бъдещето на Дейвис в Дневниците?

„Моите надежди са, че Мат Дейвис ще получи всичко, което желае от това ново шоу, но също така и ние ще получаваме от него всичко, което искаме, което всъщност е безкрайно пребиваване на Аларик в нашия свят.”

За съжаление вероятно ще се наложи да гледаме любимият на всички гимназиален учител по история / ловец на вампири да страда. Чуваме, че тазседмичния епизод ще бъде супер мрачен за Рик, защото ще получим още малко от неговото друго Аз на сериен убиец. „Предстоят му много хубави неща и той се справя страхотно,” казва Джули за Мат Дейвис.

Превод: yan4etolp и Mokka – http://vampirediariesbg.wordpress.com

Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти