The Secret Circle:Знае ли Джейк кой е другия от рода на Блекуел?

showsinfotvянуари 24, 2012

Крис Зилка тотално ни взриви когато обяви, че има още един от рода Блекуел който обикаля около Кръга, а ние си умираме да разберем кой е той. Е не буквално да умирам (моля те не ни убивай Каси!)

 

„Джейк е достатъчно умен за да знае, че ако веднага се впусне [разкривайки че има още един от рода Блекуел] всички ще искат да се впуснат“ Крис Зилка разказва на TV Guide. “ Всички виждат на какво е способна Каси (Брит Робъртсън) особено Фей Чембърлейн (Фийби Тонкин). Той ще внимава повече в тази ситуация отколкото очаквате“

 

Джейк може и да си мълчи за брата от друга майка на Каси, но може би Джон Блекуел ще изплюе камъчето. Източника на злото се връща в Ченс Харбър и неговото появяване дори държи Крис под напрежение! „Нещо огромно предстои!“ Всички са любопитни. Това е големият въпросителен знак. Какво е Блекуел?“ Крис разказва на Hollywood Crush. “ Как изглежда той? Колко силен е той? Неговата кожа червена ли е заради това, че е толкова зъл?

 

Леле. Крис има голямо въображение. “ Неговото завръщане е точно на време“, продължава той. “ Много е вълнуващо. Хората ще бъдат невероятно развълнувани от начина по който сценаристите са го направили и по начина по който е изпълнено.

 

Превод:Иван Андонов

Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти