The Secret Circle – Спойлери за Джейк

showsinfotvдекември 14, 2011
[ad#Inside]
Фантастична новина, за феновете на „Тайният кръг“! Крис Зилка опакова своите тениски с V-образно деколте и замина (за дълго), за Ванкувър. Зилка, беше гост-звезда в първата половина на сезона, като супер секси, много висок и рус вещер, превърнал се във ловец на вещици. Бъдете сигурни в едно: Джейк Армстронг, ще остане в сериала ЗАВИНАГИ!
Е, може би не завинаги, но в продължение на няколко сезона!
„Абсолютно няма да му позволим да си отиде” – казва изпълнителният директор Андрю Милър – Той и неговите V-образни тениски ще се навъртат из Чейс Харбър, когато се завърнем.”Зилка вече е постоянен актьор и ще се завърне в сериала през януари 2012г. Когато го видяхме за последно, Джейк напускаше Чейс Харбър с ловците на вещици след като разкри тъмните корени на Каси (Брит Робъртсън) . „Ще продължим точно от мястото, където приключихме.” – казва Милър за първия епизод след прекъсването. „Мина малко време и ще видим много емоции.”Каси бързо ще започне да изучава родословието си и черната магия в себе си. В търсене и на отговори, тя ще открие нещо, за което едиствено Джейк ще може да и помогне, а това й ще бъде причината той да се завърне в града. Когато Джейк се появи, ще видим как Адам (Томас Декер) най-накрая е принуден да се примири с чувствата си към Каси и връзката им, която е „предначертана от звездите”.

„Знаем, че връзката на Каси и Адам е била силна още от началото” – казва Милър. „Каси и Джейк и тяхното привличане беше много приятна изненада. Когато Джейк се появи, сезонът започна да върви в много позитивна посока. Връзката на Джейк и Каси, и способността му, да извади тъмна й страна наяве, накара нещата да тръгнат в нова посока.

Предполагаме, че когато Джейк се върне, ще се надява на прошка за това, че се опита да убие Каси и приятелите й.

Превод и източник: merry_1306 & http://thesecretcirclebg.info
Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти