The Secret Circle: Интервю с Крис Зилка

showsinfotvянуари 30, 2012
Скъпи фенове на „Тайния кръг“, моля представете си следния сценарий: Дъждовен Четвъртък следобед е, денят е към края си и се наслаждавате на един пленителен разговор за вещерство, греховни удоволствия и черна магия. Типичен ден в Ченс Харбър, нали? И така, става още по-хубаво, защото човекът насреща е Крис Зилка. Той ще ни разкрие някои детайли за Джейк, Каси и живота на снимачната площадка на Тайния кръг!

 

Вижте нашето ексклузивно интервю с Крис Зилка и се пригответе да бъдете заслепени от неговото чувство за хумор, тотална любезност, и смея да кажа дръзки приказки на вещер! Насладете се:Как се почувства заставайки на мястото на починал, обичан герой?
Ъм, уау. Това е много, много добър въпрос. Благодаря, че ме затруднихте (Смее се). Предполагам, че наистина не съм гледал на това по този начин – като запълване, защото присъствието на Ник винаги ще бъде наоколо. Никой няма просто така да забрави за него.

blank

Как прекара първия ден на снимачната площадка? Беше ли нервен?
Беше като всеки друг първи ден. Растейки играех футбол и там се говореше, че ако не си нервен преди първия мач, значи нещо не е наред. Тогава се притесняваш…ако не ти е нервно. Трябва да имаш няколко пеперуди в стомаха, иначе не ти пука достатъчно. Освен това, отидох на снимачната площадка пет епизода преди да се появя и знаех, че работя с един прекрасен екип. Имах цялата самоувереност на Земята. Работата по „Тайният кръг“ беше нещо, което ме интересуваше и наистина исках. Така че, да! – бях малко нервен, но пеперудите си отидоха, когато започнахме да снимаме първата сцена.

Магьосниците в предаването имат най-различни видове способности, но ти какъв тип магия би искал да притежаваш?
О, Боже не искам да бъда банален. Винаги съм такъв (Смее се от сърце). Каква ще бъде моята върховна сила? Определено не бих искал да знам какво си мислят хората, мисля, че е твърде сериозно. Бихте ли искали да знаете какво си мислят всички?

Разбира се, защо не! Би било забаво!
(Въздишка) О, Боже мой! Никога! Предпочитам да не знам. Хмм… Световния мир. О, не почакайте, какво мислите за това (Развълнува се)!? Вместо Световния мир, може би възкресяването на хора. Това щеше да е много готина сила! (спира да говори и обмисля отговора си) Въпреки че бихме се пренаселили прекалено бързо.Тук идва един неизбежен въпрос…Тийм Адам или Тийм Джейк?
Кой е най-политическия начин, по който да отговоря? Мисля, че принадлежа на Тийм Каси. Каквото тя избере, каквото я
прави щастлива в края на деня това е всичко, което е важно за мен. Очевидно е, че я искам с мен, искам да бъде с Джейк – или както там вие го наричате – Кейк?Да, Кейк е!
(Смее се) Много е забавно. И толкова ласкателно в действителност.Така, сега ние говорим за Кейк (Торта), феновете искат да знаят – кое е твоето греховно удоволствие?
Хммм, нека видим. Ами, аз имам много такива. О, Боже, не знам. Да ям пица?

Мм, вкусно, каква пица?
Аз съм по обикновеното старо пеперони и ако пицата не е само с пеперони, просто няма да я изям. Просто няма толкова добър вкус.

Чуваме, че си доста музикален. Правили ли сте някога досега джем сешъни с Том Декър?
(Смее се) Томас ще ме издуха, той е толкова талантлив. Той е настина много, много, много добър музикант. За мен това е най-вече хоби, начин да тренирам своя „талантлив мускул“.

И така, в крайна сметка да очакваме ли Джейк да направи серенада на Каси?
Да направи серенада на Каси? (Смее се) Вещерите не правят серенади. Имам предвид, че би било възможно, знаете, ако можете да си го представите.

Би било чудесно. Само ако имахме магически сили за да го осъществим!
(Дразни на шега)�Можеш да бъдеш вещица, можеш да бъдеш вещица… Човек никога не знае! Започни да практикуваш! Ела в Кръга!

Превод: jenny, thesecretcircle.info
Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти