The Secret Circle: 7 Спойлера

showsinfotvянуари 21, 2012

blank1. Мелиса се връща по старият си път.
Мелиса (Jessica Parker Kennedy) е доста отвеяна, от случката с Ник (Louis Hunter). „Мелиса е в труден период, за намиране на себе си. ” – Jessica обеснява. – „Преди да тръгне по правия път, ще премине през доста неща.

2. Ще видим ли връзката на Адам и Каси в развите?
„Те имаха здрава връзка още от началото, но в следващите епизоди ще ги видите как бавно се отдалечават един от друг.” – обяснява Britt Robertson. – “Мисля че се опитват да разберат кой всъщност иска да е страни от цялата вещерска история, в която живеят. Ще видим тяхното бъдещо развитие!”

3. Britt Robertson дава конкретен отговор на въпроса, дали Каси и Джейк ще излезнат на среща!
„Очевидно, Джейк (Chris Zylka) и Каси (Britt Robertson) не минават през най-хубавият си период – точно заради Каси не се доверява напълно на Джейк.” – споделя Britt. „Той я лъжеше през цялото време, беше част от ловците и избяга с тях. Така че, защо тя трябва
да му се довери? Мисля, че голяма част от това е техния малък флирт. Но нали знаете как е, той ще се оправи, както повечето мъже.

4. Защо Каси се нуждае от Джейк?
„Джейк представлява тъмната страна на Каси.” споделя Britt, „Той има всичката информация за ловците на вещици и знае много други неща, за които никои друг не е чувал. Ето защо, Каси се нуждае от него. Ето защо, Каси го иска. Джейк изобразява нещо което никой не разбира.”

5. Джон Блекуел е жив и се завръща в Ченс Харбър
Повечето от родителите на участниците в кръга са починали преди 16 години в пожара на лодката, Джон Блекуел е жив и ще се върне в Ченс Харбър по време на 15 епизод. В ролята на Джон ще влезе Joe Lando.

6. Чие гадже се събужда от кома?
Хубаво е нашето момиче, Фей, да не се привързва много към вудо приятеля си, защото неговата бивша,Ева (Алексиа Фаст от Supernatural), се събужда от кома и ревнивостта й я води право в Ченс Харбър.

7. Влюбен ли е Джейк в Каси?
Джейк не показва чувствата си, но под мотористкото си яке крие сърце лудо влюбено в Каси. „Мисля че той е влюбен в нея. Има нещо толкова неоспоримо, заради той би рискувал всичко за Каси и ще продължи да я спасява, както и ще дебне от сенките да не й се случи нещо следващите два епизода, за да е сигурен че е добре. Мисля че не можем да отречем това, че той я обича безрезервно.

 

Превод:gospojica_mo

Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти