The Blacklist – Чий са тези кости?


Внимание, статията съдържа огромни спойлери от епизода излъчен на 15.11.2017г.

Ако не сте гледали още епизода и не искате да разбирате какво се е случило, то тогава е по-добре да не четете надолу.

Този сезон започва с опитите на Ред да си изгради отново империята, след събитията от миналия сезон. Тези събития доведоха и до най-голямото разкритие, в което повечето зрители със сигурен, че го знаеха. А именно, че Ред е бащата на Елизабет.

Така, след като тази мистерия беше разгадана след 4 сезона, на нейно място дойде друга. На кого на тези кости в куфара(вече в чантата)?

За тях знаем само, че Реймънд иска да опази самоличността им на всяка цена от Лиз, а опитите да се разбере на кой са доведоха до смъртта на няколко човека вече.

В последния излъчен епизод, който е финален за тази година видяхме, че Том Кийн (Раян Еголд) отвори плика с резултата от ДНК теста и изненаданата физиономия ни накара да се зачудиме още повече на кого може да са. За съжаление Том Кийн беше убит преди да успеят да разберат и зрителите.

THE BLACKLIST – „Ian Garvey: #13“ Episode 508 – Pictured: (l-r) Harry Lennix as Harold Cooper, Ryan Eggold as Tom Keen – (Photo by: Will Hart/NBC)

Има 2 теории, които циркулират в мрежата, за това на кой може да са.

1. Майката на Лиз – Катерина Ростова
Това е теория, за която се говори от представянето на костите. Историята на Катерина Ростова предполага, че е влязла в океана и се е одавила. Но тялото и никога не е било намерено, а това винаги е червен флаг в телевизията. В интервю Джон Бокенкамп дори казва, че това е добро предположение.
Тук обаче идва големият въпрос: Защо ще бъде толкова шокиращо, ако са нейните кости? Всички знаем, че уж е мъртва. Лицето на Том, след като видя резултатите предполага нещо голямо. Нещо наистина шокиращо.
Може костите да крият друга история за това как е умряла. Или че Реймънд я е убил?
2. Костите са на истинският Реймънд Редингтън
Честно казано не се замислях на кого може да са, докато гледах епизодите. Това беше до момента, в който видях изражението на Том. Неясно защо веднага си помислих точно това.
Възможно ли е Ред, който знаеме всички, всъщност да не е истинският Реймънд? Това определено е тайна, която трябва да се пази скрита на дълбоко. Това със сигурност би повлияло на бизнесът му, ако се разбере, че той не е човекът, за който се представя.
Дембе на няколко пъти го попита защо я лъже. Дали това е имал предвид?
По някое време до края на сезона все ще разберем има ли нещо вярно в тези теории или е нещо напълно различно.

Харесва ли ви статията?

13 1
Към лентата с инструменти