Стана Катик напуска „Касъл“


BeckettСтана Катик, която участва в „Касъл“ като детектив (в този сезон капитан) Кейт Бекет няма да се завърне в сериала, ако бъде подновен за 9ти сезон. Източници са потвърдили пред TVLine и Deadline, че удълженият и договор изтича в края на осми сезон и не и било предложен нов договор(в случай, че сериала бъде подновен). Участие няма да вземе и Тамала Джоунс, позната още като Лейни Париш.

Телевизия ABC потвърди, че двете актриси напускат сериала, чрез изявление:

 

„Кейт Бекет беше любим герой в хитовия сериал Касъл 8 години. Благодарни сме на Стана Катик за таланта и отдадеността към сериала и се надяваме да продължим връзката си. Тамала Джоунс беше важна част от сериала и сме благодарни, че беше част от „Касъл“.

 

Как ще отпишат Бекет? В интервю за TVline Алекс Хейли казва, че с изтичането на договорите на Катик и Нейтън Филион, финалът на 16 май ще завърши по много драматичен начин, оставяйки възможността сериала да не се завърне в същата си форма следващата година. Във финалната серия озаглавена „Кръстосан огън“(Crossfire), ще обрат ще сполети Рик и Кейт в преследването им на групировката ЛокСат. Това ще постави животите им в опасност, като има вероятност, след тази новина капитан Бекет да бъде убита.

 

В мрежата вече циркулират слухове, че ако Касъл бъде подновен за още един сезон е много вероятно той да бъде от 13 епизода.

Ще гледате ли „Касъл“ без Кейт Бекет?

Харесва ли ви статията?

2 1
Към лентата с инструменти