[28.12.11]Сезон 2011-2012 – Какво да гледаме?

knifeавгуст 26, 2011

С наближаването на месец септември, наближават и премиерите на любимите ни сериали, както и на нови такива.

Това е един списък на настоящи и нови сериали, които заслужават да се гледат.

 

The Vampire Diaries

blank

Началото на трети сезон е на 15 септември (САЩ). Ако сте фенове на вампири, вещици, върколаци и всякакви други свръхестествени същества, то тогава и това ще ви хареса.

В трети сезон ще видим още от Клаус, „новият“ Стефан, връзката между Елена и Деймън, както и Джеръми, който вижда духове.

31.10.11Много силен трети сезон. С всеки изминал епизод става още по интересно и заплетено. Определено всички са се постарали повече и за сега е много по-интересно от втори сезон.

28.12.11Все така силен сезон. Може само да се надяваме така да се задържи.

SiTV оценка: 9,59.8/10

Fringe

blank

Ако не сте гледали първите 3 сезона на Fringe, то определено трябва да го направите.

Дали ще разберем къде е Питър Бишъп и какво се случи с него, ще научим на 23 септември (САЩ).

31.10.11Въпреки ниския рейтинг в момента, коментар едва ли е нужен. Перфектен сезон за сега. Единствено само може да се надяваме от FOX да не решат да го прекратят.

28.12.11Няма какво да се коментира, все така невероятен. Да се надяваме да се вдигне малко рейтинга, за да не се окаже, че това е последния сезон.

SiTV оценка: 9,8/10

Castle

blank

Определено най-интересния финал на Касъл до сега.

Ще оцелее ли детектив Бекет? Как ще се отрази това на връзката между тях? Ще остане ли Касъл в участъка, след като има нов капитан?

Отговори на тези въпроси ще получим на 19 септември (САЩ)

31.10.11Очаквах много повече от началото на сезона, но явно сценаристите не искат все още да задълбават в тази посока. Стана ясно, че Бекет помни случилото се по време на стрелбата, значи е въпрос на време в следващите епизоди да се върнем към тази история. А как ли ще реагира като разбере, че Касъл я накара да се откаже от случая, за да я предпази?

28.12.11Все още нищо между Касъл-Бекет. Епизодите са все така интересни.

SiTV оценка: 8,5/10

House

blank

Ако вече сте гледали предишните 7 сезона на д-р. Хаус, то тогава не ви пречи нищо да изгледате и този, който е доста вероятно да бъде последен. В началото на 8 сезон ще видим Хаус в затвора. Колко време ще се задържи там ще разберем на 3 октомври (САЩ)

31.10.11Въпреки, че все още държи висок рейтинг, определено вече не можем да видим нищо оригинално. Игрите на Хаус си остават същите, заплетените случаи също. Все още се опитва да си събере екипа, но всички знаем, че и това ще стане.

28.12.11Както и се предполагаше  екипа е събран. Това обаче не направи сезона по-интересен.

SiTV оценка: 7,7 6.5 6/10

Gossip Girl

blank

Не може да кажем, че четвърти сезон беше много запомнящ се.  Типичните интриги и драми продължиха през целия сезон, като не показаха нищо оригинално до сега. През новият сезон като гости може да видим Джени и Ванеса. А „братовчедката“ Чарли, като постояннен герой. Единствения въпрос, който може да си зададем преди началото на сезона е – на кой беше теста за бременност? Блеър или Серина?

Сезона започва на 26 септември (САЩ)

31.10.11Сериала си продължава с типичните за него интриги и заплетени ситуации. Единствените въпроси, които можем да си зададем е – Какво цели Даяна всъщност и ще останат ли заедно Луй и Блеър?

28.12.11Въпреки, че малко се разводнява, определено все още става за гледане… макар и малко трудно на моменти. Интересното е, че никой не може да разбере, че Чарли всъщност не е тяхната Чарли. Толкова ли не си познават най-близката рода? Какво ще стане след катастрофата с Чък и Блеър? Ще загуби ли детето, както обикновено става по филми или Чък ще изпадне в кома? Може би амнезия?

SiTV оценка: 7 7.3/10

Hawaii five-0

blank

Приятен за гледане и много разтоварващ. Същевременно и доста заплетен. Струва си гледането.

Завръща се на 19 септември (САЩ)

31.10.11Все още интересен и приятен за гледане. С главната история освен въпроси и задънени улици друго няма, но все пак сме още в началото на сезона.

28.12.11По някакъв начин сериала е изключително интересен за гледане. Може би не се развива толкова бързо, колкото ни се иска главната история, но все пак е удоволствие да се гледа.

SiTV оценка: 8,5 9/10

The Mentalist

blank

Не много силен трети сезон. Напълно изместен от главната история, с изключение на 3-4 епизода. И все пак един не лош финал на сезона. Какво ще се случи с Патрик Джейн след като застреля Червения Джон? Изобщо дали е бил Червения Джон или пак е бил някой от хората му? На къде ще се развие историята, ако все пак наистина е бил той? Предполагаеми отговори ще получим на 22 септември (САЩ)

31.10.11Все още така приятен за гледане, въпреки, че няма никакво развитие по историята с Червения Джон.

28.12.11Червеният Джон се завърна!

SiTV оценка: 8,5/10

Supernatural

blank

Сами и Дийн са изправени пред „новия Бог“. Ще има ли проблеми и как ще се справят с тях ще разберем на 23 септември (САЩ). За съжаление,  но пък за радост на всички луди фенове на сериала, това няма да му бъде последен сезон.

Все пак, ако сте гледали предишните 6 сезона, няма да навреди да изгледате и този.

31.10.11Много силно начало, чак смея да твърдя, че съм изненадан. Заслужава си да продължи да се гледа.

28.12.11Все още изненадващо интересно за гледане. Дали Боби ще умре? Мисля, че му е време, въпреки че е доста интересен герой.

SiTV оценка: 78 8,5/10

Two and a half men

two-and-half-men

Ще спаси ли Аштън Къчър сериала или това ще му бъде последния сезон?

Начало – 19 септември (САЩ)

31.10.11Има забавни моменти, но като цяло липсата на Чарли Шийн се усеща. Все пак трябва да дадем шанс и на Къчър да се докаже.

28.12.11Определено не е същото без Чарли Шийн.

SiTV оценка: 97/10

Dexter

blank

Въпреки безумно слабия пети сезон, любимият ни сериен убиец се завръща за шести последен сезон.

Премиерата е на 2 октомври (САЩ)

31.10.11Много интересен сезон за сега. Със сигурност има какво да се види.

28.12.11Жестоко! Лудница! Номер 1! Каквото още да се каже все ще е малко. Имаше някой недообмислени неща през сезона, но като цяло беше невероятен. Какво ще кажете за последните 2 минути от финала, а?

SiTV оценка: 9 9,5/10

Новите сериали:

 

Ringer

blank

Саша Мишел Гелър се завръща на екран в новата драма на The CW – Ringer (Двойник)

От трейлъра изглежда доста обещаващо, но пък кой филм не е така?

31.10.11Определено става за гледане, но има какво да се желае.

28.12.11Не ме грабва. 10 епизода, нито дума какво е намислила Шиван.

SiTV оценка:6/10

The Secret Circle

blank

От създателите на The Vampire Diaries и по книгата на L.J.Smith, автора на The Vampire Diaries  по The CW стартира новият sci-fi сериал, в който главните герои са вещици.

Не лош трейлър. Заслужава да се видят поне няколко епизода.

31.10.11Много добре за сега. Определено има много въпроси около историята. Препоръчвам го на всички.

28.12.11Все толкова интересен.

SiTV оценка:8.5/10

Alcatraz

blank

Алкатраз е новото sci-fi попълнение по FOX. Създател е J.J. Abrams, което автоматично поставя сериала в графа „трябва да се види задължително“. J.J. Abrams има заглавия зад гърба си като – Lost, Alias, Cloverfield и Super 8.

Homeland

blank

Сериите се фокусират върху сержант Скот Броуди (Деймън Люис – „Life/До живот“), който се завръща в САЩ, след като е бил изчезнал за 8 години в Ирак. Кери Андерсън (Клеър Дейнс), агент на ЦРУ, обаче подозира, че сержант Броуди може да подготвя атака срещу Америка.

31.10.11Както може би много хора са очаквали, сериала е невероятен. Перфектна игра на Клеър Дейнс и Деймиън Люйс. Още рано рано беше подновен за втори сезон

28.12.11Перфектен сезон!

SiTV оценка:8.9 9,2/10

Terra Nova

blank

„Нова земя“ е приключенски сериал, чието действие се развива 80 милиона години назад във времето.
През 2149 г., семейството на Джим и Елизабет Шанън трябва да замине за Нова земя.
Там Джон е нападнат от Скай, а капитан Натаниъл Тейлър им съобщава, че на Нова земя
ще имат шанс за ново начало. Но там групата ренегати, водени от Мира, представлява сериозна заплаха.

Превод: StraightEse – subs.sab.bz

31.10.11Много хора го нарекоха „разочарованието на сезон 2011-2012“, може и да са прави, все пак сериала не получи пълен сезон, а вместо това само 13 епизода, за които все още не е ясно дали няма да са последни. Въпреки всичко не е лош и определено става за гледане.

28.12.11Не е лош за гледане, финала беше приличен. Остава да чакаме дали ще го подновят за втори сезон. Дори и да не го направят няма да бъде загуба.

SiTV оценка: 6/10

Touch

blank

Кийфър Съдърланд се завръща на екрана със sci-fi драмата Touch. Премиерата е януари месец по FOX

Филмът се фокусира върху живота на един баща /Кийфър Съдърлънд/ и неговия син, който страда от аутизъм. Всичко се променя, когато мъжът открива, че синът му може да предрича събития преди те да са се случили.

[ad#Inside]

Категории
Споделено0

(3) comments

 • blank
  misiсептември 5, 2011Отговор

  Безумно слаб пети сезон на Декстър? Хора, вие луди ли сте? По-пристрастни ревюта от тези не съм чела досега.

  оценка 1/10

 • blank
  Showsinfo.TVсептември 5, 2011Отговор

  Напълно безспосрно е, че 5-ти сезон беше много слаб. Но на фона на миналите сезони, не бива да го отписваме така. Още повече, че това ще бъде последния сезон. Ако някой е „изгубил“ 5 години вече, какво е още една 😛

 • blank
  misiсептември 5, 2011Отговор

  Ми аз не виждам някой друг изобщо да е тръгнал да го отписва. Както казах – супер пристрастни мнения, още като видях оценката на vampire diaries ми стана ясно……

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти