Събитие на месеца – Октомври 2011

showsinfotvноември 27, 2011

[ad#Inside]
Здравейте, приятели.

Пускаме раздел наречен „Събитие на месеца“, за да можем заедно да определим най-значимите събития, свързани любимите ни сериали. Като такива събития може да се определят неща, случили се в самите предавания, премиери и/или финали на любимите ни сериали, както и други неща свързани по някакъв начин със сериалите.

Как ще стане това? Много лесно. Ние ще изберем няколко събития, случили се през месец октомври и ще ги пуснем в анкета, след което вие ще може да гласувате, за което решите.

Събитията ще вървя месец назад, т.е. през месец ноември вие ще може да гласувате за неща, случили се през октомври, през декември за ноември и т.н.

За месец ноември и следващите месеци може да давате вашите предложения тук в коментарите или във форумът ни.

 

Избраните предложения ще бъдат публикувани като отделна статия с анкета с възможност за гласуване 15 дни от датата на създаването й.

 

Имайте предвид, че някое събитие, което на вас ви се струва важно може да го няма, просто защото сме го пропуснали. В такув случай ни пишете и ще го добавим веднага.

Ето и предложенията за месец октомври:

Анкетата е отворена за гласуване до 6 декември.

 

[poll id=“16″]

Категории
Споделено0

(2) comments

  • blank
    OneOfAllноември 23, 2011Отговор

    Не мисля, че е добра идея, тъй като това са спойлери за някой хора, които не са гледали даден сериал. Може би трябва да са по някакъв начин замаскирани или не знам.
    Примерно споилнах си за вампирите, кръга, фриндж и играта …�

  • blank

    По принцип е така, но погледнато от друга страна, това са неща, които са се случили преди 1 месец. Не е нищо ново. Даден сериал може да не го гледаш още 1 година, но това не означава да не се пише за него.

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти