През ноември по Fox Life

showsinfotvоктомври 31, 2011

American Horror Story

От 7 ноември по Fox Life всеки понеделник от 22:50

blank

Това е историята на едно перфектното семейство: Вивиен и Бен и дъщеря им Вайълет. Разбира се семейството има до болка познатите ни проблеми, но в момента най-големият им е, че новото им жилище е обитавано от свръхестествени същества. Не става въпрос за дружелюбни духове, които се опитват да ти помагат в ежедневието, а за демони, които си играят с главата ти по не особено приятен начин. Нещата за семейството вече не изглеждат идеалични, след като предишните собственици на новия им дом имат навика да умират по ужасен начин.

True Blood (Истиснка кръв) – сезон 3
от 28 ноември по Fox Life в понеделник от 21:55 ч.

blank
Представете си свят, където вампирите вече не е нужно да се крият – те вече официално са сред нас. Дори се борят за правата си, с надежда хората да ги приемат като подобни…или не съвсем. Свят, който си има дори специална синтетична кръв, наречена True Blood (откъдето и и името на сериала). Подобна реалност ни представя сериалът, направен по книгите на Charlaine Harris. В него Суки – 25 годишна млада жена, която работи като сервитьорка в малко градче и има специална дарба да чете мислите на хората и след дълги години на търсене на „своя вампир“ най-накрая го намира, когато той се появява в бара, където работи. Какво повече може да иска една обикновена сервитьорка от страхотен вампир? Още по-добре – страхотен вампир, чийто мисли не може да чуе! Това напълно устройва Суки, след като се е наслушала на какви ли не неща в главите на хора – най-накрая малко почивка, но с вампир наоколо, никога не знаеш!

No Ordinary Family(Необикновено семейство)
От 20 ноември по Fox Life събота и неделя от 23:25 ч.
blank

Това е историята на семейство Пауъл. Те са типично американско семейство, което претърпява невероятна трансформация, след като наетият от тях чартърен самолет се разбива над река Амазонка. Всички се сдобиват със суперсили, но се опитват да живеят нормално, докато не осъзнават, че това няма да е възможно, тъй като са в центъра на заговор и не са единствените със суперсили.

 

Chuck(Чък)
от 5 ноември по Fox Crime събота и неделя от 13:05 и 22:00 ч
blank

Чък Бартовски отваря имейл, пълен с държавни тайни и неволно запаметява свръхсекретна информация. Сега съдбата на света е в ръцете на човек, който работи в магазин за електроника. Вместо да се бори с компютърни вируси, той трябва да преследва атентатори и терористи. Най-безценните тайни на правителството са в главата на Чък и майор Джон Кейси от Национална сигурност поема ангажимента да се грижи за безопасността му. Негов партньор е най-добрият агент на ЦРУ и първата жена, с която Чък излиза от години – Сара Уокър. Те ще се опитат да го опазят като заменят лютивия му спрей с бронежилетка. В сериала ще видите Джошуа Гомес като Морган Граймс – най-добрият приятел на Чък и Сара Ланкастър като любящата му сестра Ели.

От изпълнителния продуцент Джош Шуорц („Кварталът на богатите”) и McG („Свръхестествено”, „Кварталът на богатите”, „Ние сме Маршъл”, „Ангелите на Чарли”, „Луда надпревара” и „Планината”)

Tags
Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти