Pretty Little Liars – Животът на Алисън след летния финал ще шокира феновете


В сряда сутринта в България ще излезе летния финал на 6ти сезон на „Малки сладки лъжкини„, който най-накрая ще разберем отговорите на всички въпроси, които сме имали от началото на сериала до сега.

 

След голямото разкритие и срещата лице в лице с Чарлз „А“, ще видим момичетата със скок напред от 5 години.

„Когато отидем напред, което е 5 години по-късно, направо ще започнем сериала от съвсем ново начало.“ – Казва Саша Питърс (Алисън). „На финала получаваме всички отговори и си казваш „Добре, а сега на къде?“. Сценаристите са свършили чудесна работа с изграждането на героите, какво се е случило с тях последните 5 години и какво следва сега. Определено сериала не е свършил, но няма и да има повече въпроси относно миналото до сега.“

 

Никой няма да познае къде се намира Алисън след 5 години. Дори самата Питърс, която познава героя си много добре, след като го е играла 130 епизода е била изненадана от местонахождението й.

26b2baf74cec9b77031dc1f7dd8c52cb

„Напълно противоположно е това, което си мислех, че ще се случи на Алисън“ – признава Питърс. „Всичко придоби смисъл, след като сценаристите обясниха историята за Алисън. Напълно успях да ги разбера след това. За това всички фенове ще бъдат шокирани, но и ще го оценят. Алисън имаше толкова странно детство и ще видите още от това на финала. Тя иска нормален живот, който и го получава, но по начин, по който не го очаквате. Мястото на което е, не е това, което очаквате“ – Допълва още Саша Питърс.

 

 

Летният финал ще се появи в България утре сутринта и ще получим отговори на въпроси като:

Кой е убил майката на Тоби?

Кой удари Алисън с камък по главата, в нощта, в която изчезна?

Кой е „Червеното палто“?

Кой е убил Бетъни?

Коя е „Черната вдовица“?

Защо „А“ тормози момичетата през цялото време?

Как и защо Чарлз е станал „А“

Харесва ли ви статията?

0 0
Към лентата с инструменти