„Lost girl“ тръгва по bTV Cinema

showsinfotvоктомври 26, 2011

От началото на ноември зрителите на bTV Cinema ще имат възможността да гледат канадския сериал „Lost girl“ (Изгубена).

Премиерната за България криминална драма ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 часа с повторения от 13:00 часа по bTV Cinema.

„Изгубена” проследява живота на прелестната и харизматична Бо (в ролята Анна Силк), свръхестествено същество наричано сукубус. Тя се научава да контролира способностите си, помага на хората в нужда и открива истината за произхода си.

Бо е сукубус, осиновена от човешко семейство, което не подозира нищо за нейната природа и свръхестествения свят на феи. Тя открива сукубус силите си, когато без да иска убива първата си любов като изсмуква жизнената му енергия. Тази случка я принуждава да напусне дома си. Бо заменя предишния си нормален живот за такъв без семейство и приятели, местейки се от място на място всеки път щом убие.

Една вечер Бо спасява момиче на име Кензи (Ксения Соло), с което бързо стават приятелки. Тогава обаче е отвлечена от свръхестествените същества от организацията феи и подложена на тежко изпитание, след което трябва да заеме мястото си сред себеподобните.

 

blank

Изправяйки се пред старейшините и пред избора на коя страна да застане – „светлата” или „тъмната”, Бо решава, да бъде неутрална и да остане на страната на хората.

 

blank

 

С течение на времето и в търсене на информация за произхода си, Бо научава все повече за съществата феи и същността си. Междувременно започва и романтични връзки с детектива – вълк Дейсън (Крис Холдън-Рийд) и лекарката Лорън (Зоуи Палмър).

blank

Източник: hotnews.bg

[ad#Inside]

Категории
Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти