Game of Thrones подновен за 3-ти сезон

showsinfotvаприл 11, 2012

HBO поднови Game of Thrones за 3-ти сезон, което не е изненада за никой, но е хубаво да го има черно на бяло. Премиерата на втория сезон достигна 8.3млн. зрители. В момента Game of Thrones върви по почти същите стъпки като True Blood спрямо рейтинга им от първи сезон насам. А всички знаем колко напред е вече True Blood.

Другите добри новини са, че ако сериала продължи в същата посока 3-ти сезон ще се развива по действията от третата книга – A storm of swords, която според много фенове е считана за най-добрата от поредицата. Също така още отдавна се говори, че се обмисля дали третата книга да не бъде разделена на трети и четвърти сезон, като така ще може да се проследи цялата история, а и ще даде време на автора Джордж Мартин да допише книгите. В момента има излезли 5 от 7 книги, като последната излезна миналата година.

 

[box_light]Хареса ли ви статията? Ако искате веднага да разбирате, когато има нещо ново в сайта може да ни добавите в една от следните социални мрежи – FacebookTwitterGoogle+[/box_light]

Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти