Новият дизайн

Начало Форуми showsinfo.tv Новини Новият дизайн

Темата съдържа 0 отговори, има 1 участник и беше последно редактирана от  knife на преди 3 години, 2 месеца.

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)
 • Автор
  Публикации
 • #97906

  knife
  Отговорник

  Минаха се няколко месеца от както новият дизайн е факт. С него дойдоха и един куп нови функции, някои полезни, други може би не чак толкова.
  Тук ще изброя някои от новите неща, които се въведоха, както и някои, които са тук и от преди това, но не се ползват много, може би, защото никой не знае за тях. Надявам се и всеки от вас да сподели какво харесва от новите неща, какво не харесва, какво би променил по сайта и какво би искал да добави към него, за да го направим едно по-приятно място за всички!

  Ето и част от нещата:

  Каталога – За съжаление старият каталог го няма и сега се прави нов. Вече има много голяма част от всички нови сериали, както и не малка част от старите. Какво му е новото и защо тези промени? Новият дизайн предостави нови възможности, за да стане сайтът такъв, какъвто исках да бъде още преди 5 години като създадох сайта, а именно всеки пост да бъде свързан с неговият си сериал. Така може много лесно да се видят всички постове само като се отвори даденият сериал, може да се видят актьорите, снимки, трейлъри, новини, потребителска оценка и т.н.
  Сортиране на сериали – след като се отвори каталога с всички сериали, по подразбиране е сортиран по последно добавен сериал(поне на този етап, в бъдеще може и да бъде променено) от дясно има опции за филтриране по телевизия и актьори, което прави намирането на това, което търсите още по-лесно!
  Следване на сериали – всеки сериал добавен в каталога има опция за следване (Follow), което е достъпно само за регистрирани потребители. Чрез тази опция като влезнете от менюто горе в ляво на „последвани“ ( http://showsinfo.tv/following/ ) ви излиза списък с всички последвани сериали, като под тях излизат последните 5 добавени или променени статии свързани с тях. По този начин не е нужно да ползвате търсачката или да прелиствате страница след страница, за да намерите това, което ви интересува.

  Календар – Чрез календара може да видите кога излизат любимите ви сериали, както и инфо за самите епизоди (за съжаление на този етап е само на английски). Всички дати и часове се отнасят за българско време.
  За по-голямо удобство на началната страница има меню, в което се показват всички сериали, които ще се излъчват на следващият ден, за да знаете какво ви предстои.

  Форум, групи, профили… – Нещо по-старо в сайта, но едно от най-неизползваните неща са социалните неща по сайта. Всеки регистриран потребител има възможността да създава групи – частни, скрити, публични, в които може да се обсъждат всякакви неща. Всеки потребител може да изпраща лични съобщения до другите, да пише на стената на други профили и т.н.

  Има и още неща, които сигурно пропускам, но ще бъдат описани по-късно.
  Надявам се да споделите и вие мнение, както и какво бихте искали да се добави/премахне/промени по сайта.

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)

Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.

Към лентата с инструменти