Чарли Харпър се завръща в „Двама мъже и половина“

showsinfotvмарт 23, 2012

Чарли Харпър се завръща в „Двама мъже и половина“. Е, не точно – не и в „в кожата“ на Чарли Шийн, която толкова му отиваше, а и не за дълго. Само за да навести бедния си брат, Алън, който отново ще се озове в болница, този път след лек сърдечен удар (неотдавна той бе хоспитализиран в психиатрично заведение заради нервен срив).

Чарли Харпър, разбира се, е мъртъв. Той загина безславно и вероятно не по собствено желание (с помощта на съпругата си Роуз и гнева на Чък Лори), падайки на релсите на ЖП станция в Париж. Но не и духът му – оказва се, че духът на Чарли Харпър е точно толкова жив, колкото и сантимента към времето, когато Чарли Шийн изпълняваше главната роля в най-хитовия ситком на 21 в.

Тъй като Шийн едва ли отново ще припари до снимачната площадка на продукцията, или поне докато Чък Лори е там, е било потърсено практично решение на проблема, как героят му да се завърне в негово отсъствие. И ето какво са измислили продуцентите – духът на по-големия от братята Харпър ще се въплъти в чуждо тяло, при това тяло на жена. При това на носителка на Оскар, с близо 20 години по-възрастна от Шийн.

Става дума за Кати Бейстс, която освен в кино ленти се снима и в телевизионни продукции, в това число в юридическата комедийна драма Harry’s Law, чийто втори сезон направи своята премиера по NBC няколко дни преди настоящия девети сезон на „Двама мъже и половина“ в края на септември 2011 г. Какво е общото между Harry’s Law и „Двама мъже и половина“? Нищо, с изключение на факта, че и двата сериала са продукции на Warner Bros.

Все още неозаглавеният 21-ви епизод от „Двама мъже и половина“ с участието на Кати Бейтс ще бъде излъчен премиерно по CBS на 30 април. Серията от 19 март, Palmdale, Ech, бе последна преди триседмичното пролетно прекъсване; епизод 20, Grandma’s Pie, ще бъде излъчен на 9 април.

Чарли Шийн, от своя страна, също скоро ще се завърне на малкия екран – в момента той снима първите епизоди от новото си шоу Anger Management, което ще стартира по FX това лято.

Категории
Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти