CBS може да върне Unforgettable?

showsinfotvюни 22, 2012

blankКакто всеки по-известен сериал, който е прекратен така и с Unforgettable плъзнаха веднага слухове за евентуално „възкръсване“ или продаване на сериала на други телевизии – в случая TNT или Lifetime.

 

Сега поредният слух е, че CBS обмислят да върнат сериала като лятна продукция с 13 епизода. Като ако започнат тази година снимки през лято 2013 ще започне да се излъчва втори сезон.

 

Прекратяването на Unforgettable беше доста изненадващо, като се има предвид, че средния брой зрители на епизод достигаше около 12млн.

След спирането при въпрос към президента на CBS Нина Таслър какво се е объркало с Unforgettable, за да бъде прекратен така след първи сезон тя отговори, че „Не че нещо се е объркало с Unforgettable, а всичко е минало много добре с пилотните епизоди за следващия сезон“.

Въпреки, че от CBS няма коментар все още, но за да искат да го върнат явно не всичко е минало добре с пилотните за следващия сезон.

 

На феновете на сериала сега им остава само да стискат палци и да се надяват, че това не са поредните слухове, за поредния прекратен сериал.

Категории
Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти