Alcatraz – коментар


Снощи по FOX  бяха излъчени пилотните епизоди от новата и продукция – Alcatraz. Като се има предвид кой  стои зад сериала – Дж.Дж. Ейбрамс известен с хитовете Lost  и Fringe се очаква новата продукция да е култова.А като цяло историята и се върти около младата детективка Ребека Медсън и д-р  Диего Сото, които разследват появата на 302 служители и затворници от Алкатраз ,които се появяват в наше време след мистериозното им изчезване от затвора преди 50 години.

Като цяло мнението ми за Alcatraz  е много положително и това е един от малкото сериали на Fox за този сезон, който не е хвален напразно. Въпреки че съм изгледал само един епизод от сериала вече отговорно мога да кажа, че съм фен не сериала. И се надявам да не съм единственият.

Иначе Alcatraz си има всичко за да стане следващият голям хит на Fox – мистерия, убийства и интересен сюжет, който би заинтригувал доста хора и според мен има достатъчно база за да напише сценарий за поне 200 епизода, дори доста повече.

Какво ще стане с него ще разберем само от резултатите му за вечерта ( искрено се надявам да се задоволителни ) и въпреки че е прекалено рано да се говори за втори сезон според мен ,ако Alcatraz продължи със същия интересен сюжет може да стискаме палци за такъв.

Оценете ни!

0 0
Към лентата с инструменти