2011/2012 Сериали

showsinfotvноември 27, 2011

Една малка част от сериалите през 2012. 🙂

Awake по NBC ПРЕЗ 2012
blank

Доста хора водят двоен живот, но не точно такъв. След като детектив Майкъл Бритън се събужда от катастрофа, в която са били и жена му и сина му, разбира, че жена му е умряла. Опитвайки се да подреди живота си, се събужда отново и разбира, че тя си е жива, а синът му е умрял! Жена си ли е изгубил или сина си? Или нито един от двамата? Ами ако при такава ситуация животът ти се раздели на две и можеш да имаш всичко, което искаш, но не и по едно и също време? Майкъл се връща на работа, докато се опитва да вкара живота си в релси, но двете реалности причиняват известни затруднения – в един момент той и жена му обмислят дали да не си родят друго дете, а в следващия той се чувства привлечен от треньорката по тенис на сина си, в опит да замени жена си. В същото време той разрешава престъпления и в двата свята, които понякога се презастъпват по интересни и необясними начини. Сънува ли или полудява? Майкъл започва да ходи при двама различни терапевти, които да му помогнат, но всъщност не иска нито една от двете реалности да изчезне, защото комбинацията им му дава шанс да е със семейството си. От сценариста Кайл Килън и с участието на Джейсън Айзъкс, се получава драма за силата на подсъзнанието, където животът е мистерия, а реалността е надценена.

The Firm от 8 януари 2012
blank
От автора на бестселъри Джон Гришъм, майстор на юридически трилър, на хоризонта идват нови серии, проследяващи случките 10 години по-късно в художествен филм от 1993. Адвокатът Мич МакДиър, работил с ФБР по изобличаването на адвокатска кантора в Мемфис, която е свързана с мафията в Чикаго, излиза наяве от почти тотална изолация, след като семейството му прекарва десетилетие във Федералната Програма за Защита на Свидетелите.

Семейство МакДиър са готови да се завърнат към предишния си живот и да оставят миналото зад гърба си – но мафията не забравя. Добавяйки към това факта, че новото партньорство на Мич с друга кантора, която може да е забъркана в незаконни дела, пътят е непознат и опасен. Виждайки, че се завръщат стари врагове и се появяват нови заплахи, Мич трябва да се отбранява ако иска да се завърне към нормалния начин на живот. Но може ли сам човек да се бори с престъпните конспирации? Поне Мич има едно предимство: правил го е и преди.

Parade’s End по HBO през 2012
blank
Историята се развива на фона на Първата Световна Война и проследява Кристофър Тийжънс, висш чиновник с минало, включващо заможност и привилегии, чиито брак запада почти веднага след започването си. Той се влюбва в друга жена, но остава честен за известно време на Силвия, която от своя страна има няколко афери. Като черешка на тортата, Крис изживява психологически шок и частична загуба на памет, на които устоява с твърдост по време на войната.

The River по ABC през 2012
blank
Прочутият изследовател д-р Емет Кол (Брус Грийнуд) е тръгнал в търсене на магията дълбоко в неизследвана част на Амазонка и никога не се е завърнал. Шокиращата истина за изчезването му е някъде там и чака да бъде открита. За милионите деца, които са израснали гледайки научните му филми, д-р Кол е герой. За неговия син, Линкълн (Джо Андерсън), Кол е загадка. Шест месеца след изчезването му, Линкълн е готов да погребе миналото, когато неочаквано засичат сигнала му за помощ. Под натиска на майка си, Тес (Лесли Хоуп), Линкълн тръгва с нея в търсене на баща си. За да финансират търсенето се съгласяват лукавия бивш продуцент на д-р Кол, Кларк (Пол Блекторн), да заснеме мисията като документален филм. Смесеният екип от стари приятели и нови познати включва сексапилната и находчива Лена (Елуи Мъмфорд), местния механик Емилио (Даниел Закапа) и фаталният бодигард Капитан Кърт Брайнилдъсън (Томас Кречман).

Touch януари през 2012
blank
Филмът се фокусира върху живота на един баща /Кийфър Съдърлънд/ и неговия син, който страда от аутизъм. Всичко се променя, когато мъжът открива, че синът му може да предрича събития преди те да са се случили.

Alcatraz през 2012
blank
Алкатраз е новото sci-fi попълнение по FOX. Създател е J.J. Abrams, което автоматично поставя сериала в графа „трябва да се види задължително“. J.J. Abrams има заглавия зад гърба си като – Lost, Alias, Cloverfield и Super 8.

[ad#Inside]

Категории
Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти