Джилиан Андерсън напуска „Досиетата Х“

knifeоктомври 9, 2017
blank

THE X-FILES: Gillian Anderson in the „Founder’s Mutation season premiere, part two, episode of THE X-FILES airing Monday, Jan. 25 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. ©2016 Fox Broadcasting Co. Cr: Ed Araquel/FOX

Малко след като ви показахме трейлъра на 11 сезон по време на Комик-Кон в Ню Йорк, идва и новината, че това ще бъде и последния сезон на агент Скъли!

 

Сезон 10 събра Мълдър и Скъли отново заедно след 15 години, но изглежда за доста кратко. На Комик-Кон в Ню Йорк след първият официален трейлър, Андерсън обяви, че смята да напусне сериала след сезон 11.

„Смятам, че това ще бъде от мен“, обяснява, когато я питат би ли се върнала за сезон 12 и по-нататък. Андерсън споделя, че причината да се върне за десети сезон след толкова много време е, че е чувствала, че това не е било всичко. Не е било поднесено всичко, което феновете биха очаквали.

Добавя още, че завръщането и за сезон 11 не е нещо, което е очаквала. „Мислех си, че това беше след десети сезон. Не бях изненадана от обаждането дали иска да се върна за следващ сезон. Бях изненадана, че се съгласих.“

 

Сезон 11 на „Досиетата Х“ ще започне януари 2018 година.

Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти