Последни новини

True Detective официално подновен за сезон 3

True Detective се завръща по HBO за трети сезон. Телевизията официално поднови крими сериала след доста спекулации дали ще има изобщо продължение. Няма потвърдени актьори, които ще участват за момента...[Read More]

True Detective: Кой е Кралят в жълто?

Голямата загадка в сериала е пъзела, който Ръст и Марти се опитват да разрешат: кой е Кралят в жълто, който избива невинни жени и деца? Може ли да бъде един от двамата детективи? Някой свещеник ли е у...[Read More]

„Истински детектив“ надигра „Игра на Тронове“ и как Матю открадна ролята на Уди

Премиерата на новия крими сериал „Истински детектив“ с Матю МакКонъхи и Уди Харелсън е най-добрият старт на НВО сериал за американския канал от 2010 година насам, показват рейтингите в САЩ. Аудиторият...[Read More]

True Detective

Матю Макконъхи, Уди Харелсън, Мишел Монахан и Александра Дадарио изпълняват главните роли в телевизионния сериал “Истински детективи”.

Сюжетът, разказан от различни времеви гледни точки, проследява полицейските детективи Ръст Коул и Мартин Харт, които започват да издирват жесток сериен убиец в щата Луизиана. Коул и Харт са доказвали своите качества нееднократно и на пръв поглед изглежда, че това ще бъде поредния успешен случай в кариерите им.

Но издирването на ловкия убиец се превръща в 17-годишна одисея, която променя завинаги животите на двамата детективи.

 

Във втория сезон на True Detective става въпрос за трима полицаи и един престъпник, които се въвличат в мрежа от конспирации в резултат на убийство.

Колин Фарел е в ролята на Рей Велкоро – подкупен детектив, чиито връзки са разкъсват между шефовете му в корумпирания полицейски участък и мафиота, на когото служи.

Винс Вон е в ролята на Франк Семиън – престъпник, намиращ се в опасност, след като опитът му да превърне нелегалната си империя в легитимен бизнес е осуетен от убийството на бизнес партньора му.

9.3
Обща оценка
11 votes
Изберете оценка
Your Rating: 0
Submit

Снимки

No items found.
Към лентата с инструменти