Драма

7.7

Оценка

8.7

Оценка

4.5

Оценка

8.7

Оценка

8.8

Оценка

9.4

Оценка

Breaking Bad

134 победи и 213 номинации за периода 2008-2013
7.2

Оценка

8.7

Оценка

9.5

Оценка

8.4

Оценка

9.2

Оценка

Game of Thrones

184 награди и 307 номинации
7.6

Оценка

8.8

Оценка

Luther

1 златен глобус, 13 други победи, 62 номинации
9.2

Оценка

Mad Men

129 награди и 350 номинации
7.8

Оценка

  • 1
  • 2
Към лентата с инструменти