Последни новини

София Буш напуска Chicago PD

Изглежда Линдзи ще приеме работата във ФБР в Ню Йорк.   София Буш, която е в ролята на детектив Ерин Линдзи ще напусне сериала след 4 сезона! Има вероятност актрисата, която напуска по собствено ...[Read More]

Chicago Fire, PD и Med подновени

Chicago Fire, PD и MED бяха подновени за както следва шести, пети и трети сезон. Все още няма информация за Chicago Justice.

Chicago PD

Район 21 на чикагското полицейско управление е съставен от две напълно различни групи: униформените полицаи, които патрулират и се справят с престъпления по улиците, и екипът за разузнаване, който се бори с големите престъпления на града, например организираната престъпност, трафика на наркотици и високопрофилните убийства. Начело на екипа за разузнаване е сержант Ханк Войт (Джейсън Бег), мъж, който не е против заобикалянето на закона при желанието за правосъдие. Изискващ и корав, само тези, които могат да поемат напрежението, се справят под управлението на Войт. Например, детектив Антонио Доусън (Джон Седа). Въпреки лошото минало, което има с шефа си, Доусън има амбицията да е начело на екипа. Ако това означава да се изправя срещу Войт всеки ден, той няма да се откаже. От уличните полицаи, които мечтаят да се издигнат, до вече елитния екип, животът на всеки полицай е всекидневно предизвикателство.

9.5
Обща оценка
8 votes
Изберете оценка
Your Rating: 0
Submit

Снимки

No items found.
Към лентата с инструменти