Последни новини

Beauty and the Beast получава пълен сезон

Телевизия The CW обяви, че Beauty and the Beast ще получи пълен сезон, след последният излъчен епизод, който имаше увеличение на зрителите с цели 9% Като цяло сериала  има средно около 2,3-2,4млн. зри...[Read More]

Beauty and the Beast

Катрин Чандлър е изключително умен детектив в отдел убийства. Когато е била тийнейджър става свидетел на убийството на майка си. Катрин трябвало да бъде убита също, но нещо… някой я спасява. Никой не й повярвал, но тя знаела, че това, което я е спасило не е било нападение от животно.

Години по-късно по време на разследване на убийство Катрин открива следа, отвеждаща я до красив доктор на име Винсънт Келър, който се смята за убит в Афганистан през 2002г. Катрин скоро научава, че Винсънт е жив и всъщност той е този, който я е спасил преди години. Винсент се е крил 10 години, за да пази тайната си. Когато е вбесен се превръща в ужасяващ звяр, който не може да контролира супер силата си. Катрин се съгласява да пази тайната му, в замяна на всичко, което може да си спомни за убийството на майка й.

Така между тях започва една изключително сложна и опасна връзка.

6.9
Обща оценка
1 vote
Изберете оценка
Your Rating: 0
Submit
No items found.

Снимки

No items found.
Към лентата с инструменти