Ще има 3 филма по The Walking Dead

knifeноември 5, 2018

Andrew Lincoln as Rick Grimes – The Walking Dead _ Season 9, Episode 4 – Photo Credit: Gene Page/AMC

Внимание, статията съдържа спойлери от пети епизод на девети сезон! Ако не сте гледали епизода и не искате да разбирате какво се е случило, може да прочетете статията, след като го изгледате!

 

Рик Граймс може да напуска „Живите мъртви“, но неговата история далеч не е свършила. Въпреки, че пети епизод беше неговият последен от телевизия AMC обявиха, че той ще се завърне за 3 филма по сериала.

Но не винаги това е била идеята за историята на Рик да продължи във филмите. Според Холивуд Репортер, Андрю Линкълн искал да прекара повече време със семейството си в англия и актьорът и бившият шоу рънър Скот Гимпъл имали разговор по време на четвърти сезон, в който решили да убията Рик Граймс през осми сезон. По-късно Линкълн осъзнал, че не е готов да се сбогува с Рик и започнали да обмислят начини да продължат историята му извън оригиналните серии.

„Имаше много варианти за последният епизод на Рик“ – казва Линкълн. „Казах „Няма ли да е хубаво да направим това? Не е правено до сега по кабелна телевизия.Имаше и варианти, в които Рик нямаше да оцелее. За щастие не се стигна до тях.“

 

В последният епизод на Рик Граймс го видяхме как се качва ранен на хеликоптер с Джейдис, към все още неясна дестинация. Първият от трите филма ще покаже къде отиват и какви са тези хора, които събират „А“ и „Б“ хора. Планирано е да се започнат снимки през началото на 2019г.

Категории
Споделено0

Напиши коментар

Име *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Към лентата с инструменти