Game of Thrones с по-дълги епизоди

Game of Thrones Новини

Принципно следим всичко ново около мега-продукцията на НВО „Игра на тронове” – която в случай, че сте живели извън пределите на Земята през последните няколко години, е телевизионна екранизация на бестселърите на Джордж Р. Р. Мартин от сагата „Песен за огън и лед” – но в последно време пропуснахме едно две включвания, касаещи предстоящия трети сезон.

Повечето от ъпдейтите бяха под формата на тийзъри и видео-логове (може да ги видите по-долу), но имаше и любопитни новини, свързани с времетраенето на епизодите. За разлика от повечето телевизионни мрежи, HBО нямат условие за точно фиксирано времетраене на епизодите, с изключение на това, че не трябва да са под 50 и над 60 минути. Това дава известна свобода на „шоурънърите” Дейвид Бениоф и Дан Уайз, които този сезон са решили да ни зарадват с няколко допълнителни минути на епизод – дължината на по-голямата част от епизодите на втори сезон беше около 52 минути, докато в трети ще са около 56-57’, а със специалното разрешение на HBO, краят на сезона ще надвишава един час. Идеята е, че допълнителните минути ще са с обща дължина, колкото един цял епизод. Тоест, тази година получаваме 11 епизода, събрани в 10.

А сега вижте най-новия тийзър, в който триокият гарван ни отвежда от нашия модерен свят към този на Вестерос, както и вече споменатите видео-логове, запознаващи ни със сценографията и предизвикателствата в превръщането на книгите в сериал.

Премиерата на трети сезон на „Игра на тронове”, създаден по първата половина на третия роман от поредицата, озаглавен „Буря от мечове” (най-любимият ни от всички публикувани до момента), е 31 март 2012.

 

  

Източник: zafilmite.com

(Прочетена 432 път(и), 1 днес)

2 коментара

  1. Занчи за април месец с платено HBO HD :))

    Reply
  2. да бе , арена бг !!

    Reply

Вашият коментар

Към лентата с инструменти