Последвай

Мегън Маркъл напуска „Suits“


Малко след новината за годежа на Мегън Маркъл за принц Хари, беше въпрос на време преди да напусне сериала „Костюмари“.

Маркъл, която играе Рейчъл Зейн ще напусне сериала в края на сезон 7, чиято втора половина се завръща по USA Network в началото на 2018 година.

 

Феновете на Рейчъл Зейн и се възхищаваха дълго време, докато я наблюдаваха как се изкачва в „Пиърсън-Спектър-Лит“. Дори в най-лошите си моменти – лични или професионални Рейчъл доказа на света, че си заслужава да се бориш, за това, в което вярваш и никога да не губиш вяра.

 

USA Network и Юнивърсъл Кейбъл Продъкшънс, който са копродуценти на сериала пуснаха изявление относно напускането на актрисата от сериала:

„От всички нас в USA Network и Юнивърсъл Кейбъл Продъкшънс искаме да изразим искрените си поздравления към Мегън Маркъл и принц Хари за техния годеж. Мегън беше част от нашето семейство за 7 години и за нас беше истинска радост да работим с нея. Благодарни сме и за цялата страст и отдаденост към „Костюмарите“ и й желаем всичко най-хубаво.“

Създателят на сериала Аарън Корш им пожела в Туйтър: „Поздравления на Мегън Маркъл и принц Хари за годежа. Чудесна новина. Желая ви щастие цял живот. С любов, Аарън.“

 

Остава сега да се чудиме как напускането на Рейчъл Зейн ще се отрази на Майк Рос (Патрик Джей Адъмс). Преди няколко седмици започнаха слухове, че може и двамата да напуснат сериала, но за сега няма никаква друга информация от Адъмс или USA Networks.

(Прочетена 465 път(и), 1 днес)

Харесва ли ви статията?

0 1
Към лентата с инструменти